27 comments

  1. saya rasa amat berbaloi jika ada tools unutk following dan unfollower user di shopee. lagi lagi jika menggunakan version 2 ni. waw thanks a lot cikgu.ahahha . lagi mudah kerja compare to nk kene follow manual dan carik prospek yg bagi rating 5 star satu persatu

  2. Tools ni amat memudahkan kerja utk collect following. Thanks ckgu! Jimat kit masa takpayah tekan following 1 1 secara manual hoho

  3. Tools ini sangat membantui

  4. Tools ni smart & memudahkan kerja.
    Menjimatkan masa compare follow secara manual

  5. Memudahkan dan sgt menjimatkan masa. Tak perlu cari followers or following secara manualπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  6. tools yang sangt bagus dn mudah tuk dapat follower. dah tak payah guna cara manual. TERBAIK!!!!

  7. Tools yang amat bagus..sangat mudah dan menjimatkan masa

  8. Tools ni sangat mudah digunakan dan menjimatkan masa untuk collect follower dan unfollow user..thanks cikgu

  9. tools ni memudahkan pengguna untuk follow and following.Selain itu,menjimatkan masa.Tq cikgu πŸ‘

  10. tool ini amat memudahkan kerja untuk collecting follower, unfollow. sangat bagus kerana jimatkan masa. terima kasih cikgu for the tutorial. nasib baik cikgu ada offer pertukaran versi, kalau tak saya tak faham ni

  11. Tools ni sangat sistematik, boleh filter mengikut targeted customer kita, menjimatkan masa tak perlu buat secara manual.

  12. Tool ini sangat memudahkan kerja serta menjimatkan masa peniaga Terima kasih Cikgu

  13. Tools ini sgt bagus digunakan untuk mencari targeted follower yang kita nak. Friendly, mudah dan jimat masa.

  14. Tool ini sangat efisien, menjumatkan banyak masa untuk meningkatkan jumlah following. Terima kasih cikgu.

  15. user friendly, mudah untuk digunakan, jimat masa

  16. saya suka sangat tool ni. Kerja jadi lebih mudah. terima kasih !

  17. alhamdulillah. Dah berjaya guna ngan jayanya. Tools ini sangat berguna terutama bila nak buat unfollow bila jumlah following dah ramai. Sangat membantu mencari targetted followers, memudahkan dan menjimatkan masa. Saya suka. Terima kasih!

  18. Sy dah cuba buat tp tak jadi kenapa ya ? Ker memang kena guna windows ? Sy guna macbook.

  19. Assalamualaikum. Dah install dan cuba apply. Tp dia bgtau invalid license. Bukan ke ade trial version utk 5 hari ke? Trial saya last 3 Nov 2020.

  20. Hi, memang ada trials ya? Sy punya invalid license dah..

  21. cikgu ni memang power la,sy tengok dari atas video.last skli dah upgrade smpai version 3..huhu
    tapi nak cakap ni tools memang terbaik.sangat…

Please Login to Comment.